Logo
Одштампајте ову страницу

Прва европска конференција мањинских и локалних медија

Оцените овај чланак
(2 гласова)

lokalnimedijaБЕОГРАД -  Нова нарација – Снага заједница, вредност разноликости и вештина сарадње јесте тема Прве европске конференције посвећене мањинским и локалним медијима, која ће це одржати 16. и 17. новембра у Новом Саду и Сремским Карловцима.

Циљ је унапређење информисања мањинских заједница и интеркултурног дијалога између медија мањинских заједница Европе, локалних и националних медија.

 

 

Европска конференција је природни наставак Регионалне конференције посвећене мањинским и локалним медијима организоване у периоду од 2012. – 2016. године у Новом Саду, односно у Београду.

 

 

Овај пројекат истовремено чини целовити систем са ЕПК Нови Сад 2021. као једним од најамбициознијих постојећих пројеката Републике Србије који својом реализацијом доприноси мапирању Новог Сада и читавог региона као пожељног места за живот и рад.

 

 

Организатори су Heror Media Pont, Giacomelli Media, Центар за развој мањинских и локалних медија, Magyar Szó, Асоцијација медија у сарадњи са MIDAS-om и Факултетом за менаџмент.

 

 

Асоцијација медија у сарадњи са МИДАС-ом и Факултетом за менаџмент. Покровитељи су Министарство културе и информисања, Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама, Покрајински секретаријат за образовање, управу, прописе и националне заједнице, Управа за културу Града Новог Сада и Фондација Нови Сад ЕПК 2021. Пријаву можете извршити путем онлајн пријавног формулара, односно на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести/АSMEDI

 


Последњи пут измењено субота, 04 новембар 2017 23:30
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015