Logo
Одштампајте ову страницу

„Дани Немачке“ у Београду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

germaniБЕОГРАД -  У сарадњи са Амбасадом Савезне Републике Немачке, Немачко-српском привредном комором и Гете институтом у Београду, Color Media Communications и Nord Communications у петак 17. и суботу 18. новембра у Ушћу шопинг центру организују мини сајам под називом „Дани Немачке“.

 

Шарм божићних вашара широм немачких тргова, шетња по завејаним романтичним дворцима и обиласци најновијих поставки музеја само су неки од зимских разлога зашто је #GermanySimpyInspiring!

 

Туристичка организација Немачке и Луфтханса ове године на Данима Немачке представљају само оно најлепше - јубилеје и светковине које ће обрадовати све посетиоце Дана Немачке у шопинг центру Ушће.

 

Наградни квиз, чоколадне пралине, занимљиви материјали, атрактивни филмови и узбудљив концерт Шуманове и Бетовенове музике Стенвеј уметнице Аисе Иђири и бенда Панонкрајнер употпуниће ову предпразничну викенд атмосферу на најтоплији начин.

 

Многобројни посетиоци „Ушћа“  ће моћи уживати у промоцији немачке културе, језика и туристичке понуде Немачке а у оквиру ове манифестације своју понуду представиће Туристичка организација Немачке, Луфтханса, Гете институт, Dr. Oetker, Miele, Volkswagen, Autokomerc, Big Blue i Kontiki , Weltex и Wilkinson sword .

 

У 18 часова 17.11. манифестацију ће посетити и почасни гости: заменик амбасадора Немачке Александер Јунг, Бернд Шнајдер, заменик директора Гоетхе института у Београду, Тијана Ђуричић, Регионални менаџер Туристичке организације Немачке, председник Колор Прес групе Роберт Чобан и представник Немачко-српске привредне коморе, који ће се том приликом и обратити присутнима.

 

Сви посетиоци овог тржног центра који је омиљено место за шопинг и незаборавне тренутке које нуди све најбоље на једном месту, биће у прилици да се током два дана упознају са актуелном туристичком понудом Немачке а планиран је и интересантан дводневни програм, у оквиру којег је планиран између осталог и концерт бенда Панонкрајнер и концерт Шуманове и Бетовенове музике Стенвеј уметнице Аисе Иђири као и занимљив програм анимације за најмлађе посетиоце као што је фаце паинтинг и разне активације за породице за које су задужени Dr. Oetker који је већ преко 125 година синоним за уживање у укусним посластицама, немачки бренд Miele који је у многим земљама најпожељнији бренд беле технике а у Немачкој, на домаћем тржишту, Miele је чак изгласан као “најбољи бренд икада”, а ту је и нови фантастични Волксwаген Поло као и промоција Wilkinson sword.

 

Радно време мини сајма дани Немачке је од 10-22 часа.

 

Програм:

 

Петак 17.11. 2017.

 

Промоција немачких брендова од 10-22 часа

12:00 – 14:00 часа face painting

12 – 14 и од 16 – 18 часова , Dr. Oetker промоција сланог и слатког микса уз дегустацију за посетиоце – гост Лепи Брка

17:30 - наступ бенда Панонкрајнер

17:55  - „, Dr. Oetker  презентација“ – гости Лепи Брка и Милош Максимовић

18:00  – мини церемонија отварања и поздравни говори

18: 10 - концерт Шуманове и Бетовенове музике Стенвеј уметнице Аисе Иђири

19:00 – 21:00 – анимација за децу

 

Субота 18.11.2017.

 

Промоција немачких брендова од 10-22 часа

12 – 14 и од 16 – 18 часа -  Dr. Oetker - гост Милош Максимовић промоција нове Др. Оеткер Фацебоок апликације “Слатка порука”

12:00 – 14:00 чаас  –  face painting

14:00 – 15:00 часова  и 18:00 -20:00 часова – анимације за децу

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 16 новембар 2017 15:00
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015