Кућа Добрих Вести

Login

Округли сто „Нови закон против насиља – искуства и пракса на Звездари“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

NASILJE33333БЕОГРАД - Округли сто „Нови закон против насиља– искуства и пракса на Звездари“ биће одржан у понедељак 27. новембра са почетком у 12 часова у организацији Општине Звездара.

 

Ово је скуп у оквиру обележавања Међународне манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“ у организацији Комисије за родну равноправност председника ГО Звездара“ која се и ове године на Звездари обележава низом догађаја.

 

У име домаћина присутне ће поздравити председник ГО Звездара Милош Игњатовић.

 

О ефектима примене новог закона против насиља говориће др Тања Игњатовић, програмска координаторка Аутономног женског центра.

 

Учесници су: Комисија за родну равноправност ГО Звездара, Координациони тим за борбу против насиља на Звездари - представници институција и стручњаци за област насиља. – пракса, искуства, потребне промене...

 

У паузи ће бити одржано презентација на тему „Флоритерапија као подршка женама жртвама насиља”.

 

 

Звездарске институције, окупљене око Комисије за родну равноправност, већ 12 година заједно раде на решавању проблема породичног насиља. Учествовале су у пројекту “Повежимо заједницу“.

 

Протокол о међусекторској сарадњи у процесу заштите жртава насиља у породици на територији ГО Звездара потписале су 2009.

 

Округли сто ће бити одржан у  Библиотеци „Вук Караџић“, Ћирила и Методија 2.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 24 новембар 2017 14:35

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија