Logo
Одштампајте ову страницу

Школовање за мајсторе пице ускоро у Београду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

picamajstoriБЕОГРАД - У оквиру бројних догађаја током манифестације "Друга недеља италијанске кухиње у свету" у београдском ресторану Campania Trattoria, који поседује сертификат „Италијанског гостопримства, италијански ресторани у свету“, Комора италијанско-српских привредника је организовала промоцију оригиналне напуљске пице у сарадњи са Удружењем напуљских пица мајстора а звезда вечери је био актуелни првак света за категорију пизза наполитана Michele Leo.

 

Удружење напуљских пица мајстора је престижна асоцијација за пица мајсторе у Италији, АПН из Напуља, која је гостима представила своје умеће и од аутентичних италијанских намирница припремала чувену напуљску пицу по оригиналној рецептури а коју су сви присутни могли и да дегустирају. Ресторан домаћин је и овај пут испунио сва очекивања италијанских и српских гостију.

 

Организатори су као вест вечери најавили отварање пица академије у Београду о чему је јавност бити информисана благовремено.

 

Другу недељу италијанске кухиње у Србији организује Амбасада Италије у Београду у сарадњи са италијанским институцијама и удружењима уз подршку српских и италијанских спонзора а основни циљ манифестације је промоција оригиналних италијанских производа и вредновање италијанске кулинарске вештине и медитеранске исхране.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 24 новембар 2017 14:59
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015