Logo
Одштампајте ову страницу

Новогодишњи концерт „Деда Мраз нам стиже у град”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

jyktyragradБЕОГРАД - Дечји културни центар Београда у оквиру „Београдске зиме”, чији је организатор и покровитељ Град Београд, у суботу, 30. децембра, у 12 часова у сали „Донка Шпичек”,  поклониће својим најмлађим суграђанима новогодишњи концерт „Деда Мраз нам стиже у град”.

 

Публика ће уживати у друштву Леонтине Вукомановић, Миње Суботе и Бојане Стаменов, који ће уз помоћ Хора и Балетског студија ДКЦБ-а и Хора „Чаролија” извести празничне хитове „Звончићи, звончићи”, „Преко брда, преко брега”, „Када падне први снег”, „Кукурику, кокода” и друге.

 

Улаз је бесплатан, а обавезна је резервација карата на број телефона 011/ 3242-011.

 

Истог дана, од 11 до 12 часова, у Атријуму ДКЦБ-а биће организована ликовна радионица „Осликај своју новогодишњу жељу” у оквиру које ће деца, заједено са ликовним педагозима ДКЦБ-а, разноврсним техникама осликавати честитке и тако показати на који начин доживљавају Нову годину и празнике. Осим радионица, госте ће анимирати Пеђолино и мађионичар Џиги.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015