Кућа Добрих Вести

Login

„Парк отвореног срца” на Савском венцу 1. јануара

Оцените овај чланак
(0 гласова)

8f889b8БЕОГРАД - Градска општина Савски венац организује 1. јануара, од 11 до 14 часова, манифестацију „Парк отвореног срца” на платоу испред Музеја Југославије (Михаила Мике Јанковића 6).

 

Програм ће почети наступом кловна Пере на бини, док ће се аниматори (кловнови и Дизнијеве маскоте) дружити у публици са децом и поклањати им балоне. Најмлађи посетиоци ће бити у прилици да погледају дечију представу „Лаза, мамина маза”, а потом да се забаве уз мађионичара и Зеку аниматора. Свој наступ имаће и деца из Предшколске установе „Савски венац”, а у музичком делу програма наступиће Сестре Гобовић. Најмлађе ће на манифестацији забављати и Предраг Вуковић – Пеђолино, а на крају главног дела програма биће уприличена подела новогодишњих пакетића, које је за своје малишане обезбедила Општина Савски венац.

 

Поред богатог културно-забавног програма за децу, у „Парку отвореног срца” ће бити организована и промоција домаћих производа, рукотворина и старих заната.

 

Извор: Кућа добрих вести/Беоинфо


Последњи пут измењено субота, 30 децембар 2017 22:39

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија