Logo
Одштампајте ову страницу

„Међународни фестивал руске салате“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

salataПАНЧЕВО - Културно - кулинарски догађај који је вишеструко значајан како за Панчево, тако и за Јужни Банат ,,Међународни фестивал руске салате“  биће одржан 17. фебруара у Дому Војске Србије у Панчеву.

 

Фестивал, који ће обухватити и такмичење најбољих у прављењу салате, за такмичаре ће почети у 17 часова, на адреси Трг мученика бр. 1, у Дому Војске Србије у Панчеву, а у 19 часова за посетиоце. 

 

Друштво српско-руског пријатељства ,,'Доситеј Обрадовић'' из Панчева уз помоћ Туристичке организације Панчева организује шесту по реду манифестацију међународног карактера, која за циљ има промовисање овог, за многе народе, националног кулинарског специјалитета, који је јединствен по томе што га сваки народ и домаћинство спремају по свом рецепту.

 

Манифестацији ,,Међународни фестивал руске салате у Панчеву” присуствоваће велики број представника амбасада пријатељских земаља, представници Владе и министарстава Србије, представници Војске Србије, црквени великодостојници,  представници Друштава српско-руског пријатељства из многих градова Србије, представници националних заједница, као и бројни представници политичких партија и привреде који подржавају наш рад.

 

Очекује се да се премаши прошлогодишњи број учесника од преко 100 такмичара и више стотина посетилаца. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 фебруар 2018 13:17
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015