Logo
Одштампајте ову страницу

Нова Искра покреће курс Тимска култура

Оцените овај чланак
(2 гласова)

novaksiskraБЕОГРАД - Нова Искра покренула је сасвим нови курс посвећен тимској култури а рок за пријаву истиче вечерас тачно у поноћ.

 

На овом курсу, учесници ће имати прилику да се упознају са специфичним методама за креирање и вођење функционалног мултидисциплинарног тима који ће на најбољи начин подржати њихову идеју, или активности, производе и стратегије компаније.

 

Радионица ће почети у петак 2. фебруара (18 – 20 часова), а наставити и завршити се у суботу 3. фебруара (10 – 14 часова).

 

Студије показују да тимови имају боље предиспозиције за иновацију, брже и лакше уочавају грешке и проблеме и проналазе боља решења за изазове, дајући предлоге за унапређења. У исто време, искуство нам показује да рад у тиму може бити фрустрирајући, напоран и неефикасан. Ова радионица цће открити могуćе разлоге за то и понудити практична рјешења и предлоге како креирати и одржавати добру тимску динамику, што је врло важно не само за вас, вец́ и за ваше сараднике.

 

Кроз низ практичних примера, овај курс ће открити које специфичне вештине би требали да унапредимо како би постали продуктивни део успешног тима. Истовремено, учесници ће се упознати са корисним алатима за планирање, организовање и вођење процеса који укључује групу људи који су у заједничкој потрази за стварањем позитивне вредности, доброг пројекта или функционалне услуге.

 

У првом делу радионице, фокус ће бити стављен на постојећу праксу и уобичајене рутине током комуникације на послу, као и на уобичајене грешке које сви свесно или несвесно правимо када сарађујемо са другима. Биће представљене и неке од теорија и могућих разлога због којих често нисмо довољно продуктивни, или нам је проблем да успешно сарађујемо са другима.

 

Други део радионице ће се фокусирати на практичне алате који ће нам помоћи да лакше управљамо процесима, људима, временом и ресурсима у свакодневним или пројектним пословима. Кроз неколико практичних вежби, учесници ће имати прилику да схвате вредност сваког члана тима, као и да боље разумеју своју улогу у било ком тиму.

 

Ова радионица цће бити корисна за било које професионалце који раде или планирају да раде унутар тимова, посебно оних који окупљају различите професионалне профиле. Истовремено, она може помоћи људима који раде у невладином сектору, као и малим и средњим предузец́има која стварају сопствени стартуп.

 

Учешће у радионици је бесплатно, а сви заинтересовани за учешће могу се пријавити путем онлине формулара на овом линку.

 

Извор: Кућа добрих вести/designed.rs


Последњи пут измењено уторак, 30 јануар 2018 20:57
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015