Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар „Лепо ми је у својој кожи“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lepomije8888БЕОГРАД – Центар за развој каријере Линк групе наставља са серијом добрих бесплатних семинара, па ће тако у суботу 3. фебруара одржати још један под називом „Лепо ми је у својој кожи”.

 

На семинару на тему „Лепо ми је у својој кожи” разговараћете о стварном откривању свог идентитета, потреба и потенцијала.

 

Доћи ћете до одговора на то у којем правцу је најбоље да се развијате лично и професионално, како да пребродите препреке ако на њих наиђете и како да савладате стрес. Такође, научићете како да разумете друге на најбољи начин и како је најбоље да комуницирате а да се осећате задовољно и испуњено.

 

На семинару ћете сазнати и:

 

како да се осећате добро сами са собом

како да се осећате добро у односу на друге људе око себе

и још много тога.

 

Искуство професионалца: Милица Стојиљковић

 

Оснивач Центра за лични развој „Лепо ми је”, саветник за лични и пословни развој и комуникације. Ради са одраслима, младима и децом. Сви програми које креира и реализује настали су из знања и искуства које је стекла током 15 година пословне каријере у водећим компанијама у Србији, више од 100 тренинга пословних и комуникацијских вештина које је одржала, 10 година практиковања и проучавања вештина личног развоја, искуства као мајке, рада са децом и одраслима.

 

Аутор је програма „Лепо ми је”, који укључује комбиноване технике личног развоја, превазилажења препрека и успешне комуникације, у оквиру ког млади, жене, спортисти и сви који то желе стичу вештине које им помажу да буду најбоља верзија себе. Аутор пројеката „Лепо ми је, јер тако желим”, у којем познати остварени људи држе мотивациона предавања на различите животне теме, и „Културан свет”, у којем се животне теме обрађују из угла филозофије, уметности, психологије и других области културе. Аутор сајта www.lepomije.rs.

 

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 2. фебруара, до 11:00 часова.

 

Пријавите се кликом на овај линк.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 01 фебруар 2018 13:55
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015