Logo
Одштампајте ову страницу

Фестивал љубави у Новом Саду

Оцените овај чланак
(2 гласова)

festivalljubavinovisadНОВИ САД – У Новом Саду у току је, други по реду „Фестивал љубави“ који је отворен  1. Фебруара, и трајаће све до 17. фебруара.

 

Новосађани и туристи, сваког дана ће имати прилику да уживају у разноликом програму на Тргу слободе – наступима акустичних бендова, уметника који изводе класичну музику, плесним вечерима, али и наступима дечијих вокалних састава.

 

У дрвеним кућицама, и ове године, излагачи ће понудити различите производе и рукотворине, а посетиоци ће моћи да се провозају љубавним фијакером и фотографишу испред неколико „љубавних врата“, „кисинг поинта“ и ретро зида са рамовима за слике.

 

Као једна од највећих атракција прошлогодишњег фестивала, зид од цвећа, красиће и ове године Трг слободе. „Flower Wall" биће украшен природним цвећем, а на њему ће на 30 светских језика писати „љубав“.

 

„Фестивал љубави“ се ове године одржава и на још неколико локација у граду, па ће посетиоци бити у прилици да присуствују промоцијама књига са темом љубави, љубавним причама које се крију иза највећих уметничких дела галерија, маратону љубавних филмских класика, туристичкој тури кроз љубавну историју Новог Сада, у сарадњи са Галеријом Матице српске, Спомен-збирком Павла Бељанског, Галеријом ликовне уметности поклон-збирком Рајка Мамузића, Музејом савремене уметности Војводине, Ареном Цинеплеx и другима.

 

Фестивал љубави организују „Колор Прес Група“ и компанија „Нинамедиа“, уз подршку Града Новог Сада.

 

Манифестација траје до 17. фебруара а више информација можете прочитати на сајту и Фејсбук страници -  Фестивал љубави Нови Сад.

 

Комплетан програм фестивала љубави погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015