Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар: Уметност конфликата

Оцените овај чланак
(1 Глас)

konflitkioioioБЕОГРАД - У суботу, 24. фебруара, од 11 часова, придружите се бесплатном семинару „Уметност конфликата”.

 

Да ли сте некад размишљали о томе како решавате конфликте? Да ли мислите да сте конфликтна личност или се пак трудите да конфликте избегнете по сваку цену како не бисте били повређени?

 

Конфликти представљају нормалан и саставни део односа између две особе. Уколико нисмо у контакту са другима, неће доћи до конфликата, али неће бити ни интеракције. Нереално је очекивати да ће се две особе слагати увек и око свега. Заправо, кључ није у томе да се конфликти избегавају, већ управо да се развију вештине неопходне за њихово решавање на здрав начин.

 

Без обзира на то да ли се ради о пословном конфликту, конфликту са партнером или кризи идентитета, конфликти укључују најдубље емоције и управо зато се вештина решавања конфликата може посматрати као једна од важних животних вештина.

 

На радионици ћете имати прилику да:

откријете да ли сте конфликтна личност;

разговарате о здравим и нездравим начинима реаговања на конфликте;

откријете свој стил решавања конфликата;

сазнате како конфликт утиче на наш мозак.

 

Искуство професионалца: Дуња Јанковић

 

Дуња Јанковић иза себе има вишегодишње искуство у раду са младима, са којима је сарађивала не само као предавач на факултету већ и као психолог и водитељ радионица, тренинга и семинара. Основне и мастер студије психологије завршила је на Филозофском факултету у Београду, док је широко искуство стекла на бројним програмима едукације на тему личног развоја младих, на пројектима владиних и невладиних организација. Иза себе има искуство у раду у области људских ресурса, које користи у раду са младима и њиховом каријерном развоју. Тренутно ради као саветник за помоћ у учењу у компанији ЛИНК гроуп и едукује се у области психотерапије.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен! Уколико желите да присуствујете семинару, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање семинару можете се пријавити до петка, 23. фебруара, до 11:00 часова. Пријавите се кликом на ОВАЈ линк.

 

Где и када?

 

Семинар ће бити одржан у просторијама компаније ЛИНК гроуп (Цара Душана 34, Земун), 24. фебруара, са почетком у 11 часова. О могућностима праћења путем Live streama бићете накнадно обавештени.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 21 фебруар 2018 14:53
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015