Logo
Одштампајте ову страницу

Укуси Француске

Оцените овај чланак
(2 гласова)

godfifiedfdfdfdfБЕОГРАД – Традиционални пролећни сусрет љубитеља француске гастрономије одржаће се од 19. до 25. марта у Београду.


Представиће вам се 16 ресторана, 13 из Београда, 2 из Новог Сада и један из Врњачке Бање који ће учествовати у овом традиционалном пролећном сусрету љубитеља француске гастрономије у свету који окупља ове године тачно 3300 ресторана и шефова кухиња на свих пет континената.


Француске меније, које је одобрио специјалан жири састављен од највећих светских кувара, послужиће вам 21. марта, а неке и током целе седмице од 19-25. марта, београдски ресторани  Casa Nova, Друга прича, Енсо, Фалкенштајнер ресторан, Франш, Хома, Хотел Златник, Калемегданска тераса, Клуб Књижевника, Мадера, Станица 1884, The Square Београд, Voulez-vous, новосадска Инспирација и Ресторан Зак, као и Школски ресторан Угоститељско-туристичке сколе Врњачка Бања.


Догађај у Србији организује и координира Француска амбасада у Србији, уз подршку Француско-српске индустријске и привредне коморе, Француског института и Колор прес групе.


Поводом овог догађаја у петак 9. марта са почетком у 12 часова у резиденцији Француске амбасаде одржаће се конференција за новинаре.

 

После конференције за штампу, следи дегустација узорака француског менија наведених ресторана, као и дегустација француских производа који су доступни на српском тржишту захваљујући напорима произвођача и дистрибутера Делeз (Delhaize Serbia), Delice, Pa petite cantine, Млекопродукт/Savencia, Pernod Ricard и Сомболед.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 09 март 2018 11:03
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015