Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција „Transport and Traffic Business Days 2018“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

covervenet5656565БЕОГРАД - Сајам „Transport and Traffic Business Days“ одржаће се на Саобраћајном факултету 21. и 22. марта ове године.

 

Сајам је настао је као унапређење манифестације „Недеља српске привреде – Недеља запошљавања“ која је одржана 2008. године на пет факултета Универзитета у Београду, а која је за циљ имала упознавање студената са процесом запошљавања, као и стањем привреде у којем се Србија тада налазила.

 

Данас, десет година касније, пројекат „Transport and Traffic Business Days 2018“ представља традиционално окупљање студената Саобраћајног и сродних факултета из области саобраћаја, транспорта, логистике и информационо-комуникационих технологија и реномираних компанија које су стожер припреде у нашој земљи. Пројекат ће ове године, као и претходне, трајати два дана, 21. и 22. марта, где ће се пружити могућност студентима да се боље упознају са компанијама које су водеће у областима саобраћаја. Осим ближег упознавања са компанијама, студенти ће као и претходних година, имати шансу да се опробају у студији случаја, као и у разговору за посао са потенцијалним послодавцем.

 

У оквиру студије случаја студенти ће по групама решавати одређене проблеме са којима се компанија сусреће из дана у дан и након проналаска решења, представити исто. Учесници студије случаја су студенти завршних година.

 

Разговор за посао је оно што сваког студента чека, пре или након завршетка свог студирања. У циљу савладавања треме која се сваком студенту јавља приликом одласка на разговор за посао, и ове године ће се организовати исти и том приликом студенти ће имати прилику да се упознају са будућим послодавцима.

 

Основни циљ сајма је да се кроз синергију науке и привреде пружи шанса младим академским грађанима да покажу сав потенцијал и ентузијазам који поседују и тиме докажу да представљају главну покретачку снагу за даљи привредни и друштвени развој наше земље. Осим студената, овај сајам је намењен и свима онима који имају потребу за нашим инжењерима и пословима које ми можемо да пружимо и тиме обезбедимо да Саобраћајни факултет постане синоним за пословност, квалитет и поверење.

 

За више информација посетите сајт www.ttbd.sfstudent.rs или на контактирајте путем мејла на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 14 март 2018 14:05
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015