Logo
Одштампајте ову страницу

Изложба фотографија финалиста конкурса „Идентитет“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

refotootttttttБЕОГРАД - Oтварање изложбе фотографија финалиста годишњег конкурса „Идентитет“ у организацији Рефото портала о фотографији одржаће се у петак, 30. марта у 19 часова, галерија „Про3ор“, Коче Поповића 9, Београд.

 

На годишњој РеФото изложби „Идентитет“ представиће се све оне посебности које нас разликују једне од других, снимке на којима је најважнија ствар идентитет представљене особе. Идентитет који сваког од нас чини посебним као што су изглед, личност, врлине, мане али и све остале индивидуалне карактеристике.

 

Међу разним објашњењима идентитета налазе се и она која представљају питања „ко сам“, „одакле сам“ и „чему тежим“.

 

Преведено у фотографски језик све ово значи трагање и снимање портрета на којима је поред уобичајеног приказа лица, представљено и окружење у којем снимљена особа живи или ради. Идентитет појединца такође је нешто што настаје као производ специфичности времена, окружења и друштвеног уређења а на нама је да својим личним приступом и избором начина којим показујемо поједине особе (или групе) укажемо на оне особености које сматрамо најважнијим и прикријемо све оно што не треба показати.

 

Погледајте изложбу најбољих фотографија које је (од пристиглих 2634 радова, које је послало 178 аутора) изабрао жири у саставу Небојша Бабић, професионални фотограф – УЛУПУДС; Имре Сзабо, фоторепортер -УЛУПУДС и Eл Гвојос, фотограф – УЛУПУДС.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 28 март 2018 12:29
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015