A+ A A-

„Васкршње чаролије” у дворишту ресторана „Кнежев лад” на Топчидеру

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dkckccБЕОГРАД - Tуристичка организација градске општине Савски венац и Општина Савски венац организују манифестацију „Васкршње чаролије”, која ће се одржати 7. и 8. априла, од 11 до 14 часова, у дворишту ресторана „Кнежев лад” на Топчидеру.

 

У зеленој оази Топчидера све посетиоце, а нарочито оне најмлађе, очекује богат културно-уметнички и забавни програм од 11 до 14 часова. Дизнијеве маскоте, кловн Паја и мађионичари забављаће малишане, а биће организоване и спортско-рекреативне и плесне радионице, такмичења за децу и одрасле, „Васкршњи базар” и још много изненађења. Програм ће водити Предраг Вуковић Пеђолино.

 

Позивамо све малишане да нам се придруже и да обавезно понесу своје ускршње јаје, јер ће се у суботу, 7. априла, бирати најлепше осликано јаје, а у недељу, на Васкрс, најјаче ускршње јаје. За победнике су обезбеђене вредне награде – дечији бицикли, а осим тога, све учеснике очекују слатки пакетићи, балони и други поклони. Улаз је слободан, наводи се у саопштењу.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 07 април 2018 23:39
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани