Logo
Одштампајте ову страницу

Првомајски базар уметничких рукотворина на Звездари

Оцените овај чланак
(1 Глас)

zvezdararssssssБЕОГРАД - После успешног Ускршњег, још један хуманитарни базар уметничких рукотворина биће одржан на тргу испред Општине Звездара, Булевар краља Александра 77, данас од 10 до 19 сати,у организацији Удружења самосталних уметница и уметника, Комисије за родну равноправност председника Градске општине Звездара, УК „Вук Стефановић Караџић“ и уз подршку Општине.

 

На око 50 штандова излагача - самосталних уметница и чланица удружења, које су већ учествовале на нашем Ускршњем базару и сличним манифестацијама, наћи ће се ручно рађени уникатни уметнички предмети каквих нема у радњама.

 

 

Биће за сваког по нешто.

 

Осим излагача, придружиће се и креативне чланице и чланови звездарских удружења, удружења особа са сметњама у развоју, Волонтерског сервиса Звездаре, која ће организовати разноврсне тематске радионице: рециклажа и реупотреба, декупаж, израда предмета и украса од различитих материјала, а очекујемо и друге оригиналне стваралачке идеје.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 26 април 2018 12:56
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015