Logo
Одштампајте ову страницу

Концерт Бојане Вунтуришевић

Оцените овај чланак
(1 Глас)

maxresdefaultddddddddБЕОГРАД – У Дому омладине, 19. маја са почетком у 21 час биће одржан концерт Бојане Вунтуришевић.

 

Бојана Вунтуришевић је озбиљно име савремене српске поп сцене, свежа шармантна женска снага на њој и ауторка неких од најпевљивијих песама у последње време. Њен деби албум „Даљине“ (Mascom), који се појавио крајем прошле године, с правом је привукао доста пажње публике и критике заразним хитовима, каквих дуго није било на нашем тржишту! Одавно није било веће младе женске наде међу нашим поп ауторима, што је посебно интригантно, обећавајући узбудљив развој дешавања у скорој будућности.

 

До недавно, Бојана Вунтуришевић била је „некадашња певачица бенда Сви На Под“, у коме је својевремено почела каријеру, освојила срца публике и прославила се као фронтwомен. Сада је довољно да се „мало, мало“ запева и људи препознају велики хит „Кесе, Етикете“ са њеног првог издања, које су критичари сврстали у топ три регионална албума за претходну годину. У међувремену „Кесе, Етикете“ проглашена је хитом 2017. године, и броји преко милион прегледа на YоуТубе-у, док је видео за песму „Ноћни програм“ проглашен најбољим спотом у протеклој години. Медији је упоређују са светски популарном Lorde, а све више је присутна на музичким фестивалима широм Балкана.

 

Ова млада дама врсног вокала, али и јединствене харизме, која се манифестује кроз сада већ препознатљив наступ у коме комбинује лични шарм, несвакидашње оригиналне плесне покрете и кореографију која увек прати концертно извођење песама, не оставља никог равнодушним. Велики концерт у сали Американа Дома омладине Београда, којим се промовише њен први албум, биће прилика да се и најшира публика увери у чињеницу да је домаћа сцена добила један прави модерни поп бисер.

 

Бојана је позната као посвећена уметница, који дуго ради на својим композицијама, а време у студију и на сцени проводи готово искључиво са пријатељима. Тако је продуцент албума Иван Маринковић Бамби, уједно и део бенда са којим Бојана наступа, док је члан састава, продуцент електронске музике и извођач, Марко Милошевић, препознатљив већ годинама по свом уметничком акрониму МКДСЛ. Овом трију на бини се често прикључује саксофониста Jamal al Kiswani, Бојанин колега из некадашњег бенда, али и мистериозне “Жене Косе” са којима се изводи нова химна братства и јединства, песма “Е70”.

 

Присна, топла и носталгична атмосфера дружења обавија Бојанину музичку личност где год да се појави – она лансира собни cool styling који враћа музици преко потребну заводљивост што је из ње давно ишчезла. Пустимо зато Бојану да нас води у “Даљине“!

 

Улазнице су у претпродаји преко ЕВЕНТИМ мреже, по цени од 600 динара.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015