Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна радионица „Комуникација као кључ успеха“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

radionicakomunikacija454545БЕОГРАД – Центар за развој каријере Линк Групе у суботу, 12. маја са почетком у 11 часова организује бесплатну радионицу „Комуникација као кључ успеха“.

 

Тренинзи и радионице у вези са комуникацијом данас представљају неке од најпопуларнијих тренинга „меких вештина” у свету. Зашто је то тако? Успешна комуникација и способност да се идеје пренесу на позитиван начин представљају важне факторе успеха – како у приватном, тако и у пословном животу.

 

Истраживачке студије показују да је развијање комуникацијских вештина могуће у сваком узрасту и потребно како бисмо остварили своје пуне потенцијале.

 

Ипак, пре него што се приступи развијању комуникацијских техника, важно је да превазиђемо баријере и типичне грешке које се појављују у свакодневној комуникацији. Интерактивна радионица која је пред вама креирана је тако да обезбеди рад на кључним техникама и алатима комуникације које ћете моћи да искористите у свим сферама живота.

На радионици ћете имати прилику да:

-          научите како да пренесете своје идеје тако да их други примете и запамте,

-          управљате утиском који остављате на друге особе,

-          чујете више о психологији лагања,

-          развијете самоувереност у себе као комуникатора.

 

Искуство професионалца: Дуња Јанковић

 

Дуња Јанковић иза себе има искуство у раду са младима са којима је сарађивала као предавач на факултету, али и као психолог и водитељ радионица, тренинга и семинара. Основне и мастер студије психологије завршила је на Филозофском факултету у Београду, док је широко искуство стекла на бројним едукацијама на тему личног развоја младих, на пројектима владиних и невладиних организација. Иза себе има искуство у раду у области људских ресурса, које користи у раду са младима у њиховом каријерном развоју. Тренутно ради као саветник за помоћ у учењу у компанији ЛИНК гроуп и едукује се у области психотерапије.

 

Ко може да се пријави?

 

Број места је ограничен.Уколико желите да присуствујете радионици, пожурите и пријавите се како бисте искористили јединствену прилику да бесплатно чујете корисне савете и унапредите своја знања и вештине. За лично присуствовање радионици можете се пријавити до петка, 11. маја, до 11 часова.

 

Пријавите се кликом на овај линк.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 10 мај 2018 17:55
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015