Logo
Одштампајте ову страницу

Конференција “Слика жена у медијима”

Оцените овај чланак
(1 Глас)

placeholderjhjhjhjhjБЕОГРАД – Конференција “Слика жена у медијима” у организацији „Клуба првих жена“ биће оджана сутра у хотелу „Хилтон“ у Београду, са почетком у 9,30 часова.

Учешће ће узети представници државних институција, медија, дипломатског кора, невладиног сектора, универзитета и привреде из земље и иностранства.

 

На конференцији ће учествовати проф. др Славица Ђукић Дејановић, министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику.

 

Славица Ђукић Дејановић биће уводничар трећег панела под насловом “Актуелна питања”, са почетком у 12:15 часова.

 

Удружење „Клуб првих жена“, основано је пре 5 година са циљем да афирмише женско предузетништво, оснажи иницијативу у пословном осамостаљивању жена, као и, да заступа интересе женске популације у привреди. Удружење се залаже за заговарање једнакости у процесу доношења одлука и родне равноправности када је у питању управљање и одлучивање.

 

Данас, Клуб првих жена окупља преко 80 чланица, предузетница из различитих грана привреде, јавног живота,науке,културе и медија.Оснивачка скупштина је бројала 32 чланице и прва председница Клуба је била Ивана Зељковић, генерални секретар Привредне коморе Београда.

 

Извор: Кућа добрих вести


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015