Кућа Добрих Вести

Login

AIESEC прима нове чланове

Оцените овај чланак
(2 гласова)

AIESECvvvvvvБЕОГРАД - На Економском факултету у четвртак, 24. маја у 20 часова биће одржан догађај „Упознај AIESECкоји има за циљ да младе информише о самој организацији и тренутно отвореним пријавама за нове чланове.

 

Доласком на догађај присутни ће моћи из прве руке да чују како изгледа свакодневица једног члана организације, у каквим активностима могу да учествују и у којим правцима да развију своје вештине и потенцијал.

 

Кроз активно укључивање студената у решавање друштвених проблема, организовање програма стручних и волонтерских пракси, као и различитих пројеката и конференција, чланови AIESEC -а имају прилику да стекну искуство у динамичном тимском окружењу.

 

 

Интернационални дух организације и комуникација са људима из различитих области пружају интензивно искуство младима, а циљ нам је да након дипломирања буду спремнији да се суоче са изазовима реалног пословног окружења, те да сами учествују у креирању својих прилика.

 

 

Уколико желиш да постанеш део највеће студентске организације на свету, потребно је да до краја маја пошаљеш пријаву на линку након чега ћете контактирати чланови организације ради даљег процеса селекције. Више информација можеш добити на aiesec.org.rs.

 

AIESEC је највећа интернационална организација вођена од стране младих људи која постоји у преко 120 земаља и броји више од 70 000 чланова који теже развоју лидерства и позитивном утицају на друштво.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 16 мај 2018 12:31

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија