A+ A A-

Наставак акције „Запослимо Земун”

Оцените овај чланак
(2 гласова)

SENUSHJHJУ наставку акције „Запослимо Земун”, Служба Земун Националне службе за запошљавање и Градска oпштина Земун организују у среду, 22. августа, од 11 до 13 сати презентацију актуелне понуде слободних послова.

 

НСЗ ће у директном контакту понудити грађанима ове београдске општине могућност запошљавања на слободним радним местима од којих су тренутно најактуелнија – административни радници, магационери, кувари, бравари, вариоци, рачуновође, прехрамбени технолози, неговатељице, продавци, медицинске сестре, референти малопродаје и велепродаје, конобари, помоћни радници, спремачице, васпитачи, пословође, возачи Б, Ц, Е категорије, столари, контролори техничке исправности, фризери...

 

Са циљем да се повећа запошљавање, али и поверење грађана у институције, у оквиру акције „Запослимо Земун” сваког месеца се на отворном простору одржавају презентације како слободних послова и програма и мера активне политике запошљавања тако и свих других услуга НСЗ и Општине Земун.

 

Теме претходне три презентације односиле су се на представљање јавних позива НСЗ (испред ГО Земун), на представљање актуелне понуде сезонских послова (у Земун Пољу) и представљање слободних послова (у центру Земуна). На овим догађајима је око 90 Земунаца показало интересовање за неку од понуда НСЗ-а, а 10 незапослених лица је и радно ангажовано на сезонским пословима.

 

ГО Земун је активно учествовала у реализацији ових догађаја презентацијом својих програма и олакшица за грађане. И у наредном периоду, а најмање једном месечно, општина и НСЗ ће овакве и сличне догађаје наставити да организују, а у најави су презентације у Угриновцима, Батајници и насељу Алтина.

 

Извор: Кућа добрих вести/Beograd.rs


Последњи пут измењено уторак, 21 август 2018 20:26

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани