Logo
Одштампајте ову страницу

Тренинг: Подизање капацитета у заштити људских права младих са инвалидитетом

Оцените овај чланак
(1 Глас)

voluajmmamammmmaНевладина организација Људима од људи из Крушевца реализује у Врњачкој бањи од 19 - 24. априла 2019. другу активност у оквиру пројекта “Tools for Social Development-Volume III”  кофинансираног од стране Европске комисије, Еразмус+ програма за младе.

 

У питању је тренинг за младе који ће окупити 27 учесника из 10 европских земаља: Албаније, Босне и Херцеговине, Француске, Грчке, Црне Горе, Португала, Северне Македоније, Румуније, Шпаније и Србије.

 

Главни циљ пројекта је подизање капацитета у области заштите људских права младих са инвалидитетом.

 

Након свих предвиђених активности један од важних резултата овог једногодишњег пројекта, европска онлајн платформа, представљаће место размене и умрежавања омладинских радника (тренера, стручних сарадника…) који имају или желе да стекну искуство у раду са особама са инвалидитетом.

 

У оквиру платформе биће доступни: едукативни материјали (приказ различитих метода и алата рада), публикације и приручници (формалног и неформалног образовања), актуелне вести из области рада за и са особама са инвалидитетом, као и опција отварања личних професионалних профила појединаца са искуством у раду са особама са инвалидитетом.

 

Сви посетиоци моћи ће бесплатно да приступе платформи и информишу се о поменутим сегментима од јула 2019.

 

“Tools for Social Development-Volume III”, представља завршни пројекат који је од 2015. године до сада, заједно са претходно реализованим, окупио више од 200 интернационалних учесника и учесница.

 

Додатне информације доступне су путем сајта организације.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 април 2019 14:39
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015