Кућа Добрих Вести

Login

Конференција Нови лидери

Оцените овај чланак
(2 гласова)

newliderconferenceeeeeeeeКонференција Нови Лидери у организацији студентске организације AIESEC одржаће се у Београду 12. маја у хотелу Холидеј Ин.

 

Да ли сте спремни за нови угао?

 

Ове године, конференција Нови Лидери ће направити преокрет у томе како људи гледају на успех.

 

Шта све треба да урадим да бих остварио свој циљ? Која знања и вештине су ми потребне? Како ће мој каријерни пут изгледати? Какви људи ће ми бити потребни уз мене?

 

Одговор на ова и многа друга питања организатори ће покушати да дају на овој конференцији.

 

Сагледаћемо се успех из сваког угла - од прича о успесима и неуспесима сјајних људи из бизниса и културе, преко радионица са фирмама до учења вештина које ће ти омогућити да и ти оствариш своје циљеве.

 

Оно што је заједничко за све најуспешније људе јесу вештине које они поседују. Било да си пекар, доктор или менаџер, комуникационе вештине и вештина прихватања и давања феедбацк су само неке од оних које ће убрзати твој каријерни пут.

Конференција ће почети Панел дискусијом на тему Куда иде лидерство на ком ће учествовати представници представници Ерсте Банке, Делта Холдинга, Лидла, Муммерт Алумни асоцијације и компаније Морпх.

 

Поред Панел дискусије, на конференцији ће учествовати два значајна говорника:

 

Дарко Митровић који је култна радијска личност, аутор и креатор Менталног Разгибавања, комичар на ногама, цопyњритер, писац у покушају, приповедач и колумниста. Од скоро и “онај лик са телевизије”. Рођен је давне 1973. године у Београду, тачније Земуну и за себе тврди да је инокосан. Хронични критичар друштва, колекционар радио станица, љубитељ црно-белих филмова и офуцаних старки, неуморни борац против неправде, антидот, романтик, Снежин муж и Немањин отац.

 

Други говорник је Милица Голубовић из компаније Делез Србија.

 

Моћи ће и да се учествује на радионицама следећих компанија:

 

Делта Холдинг - Запошљава 4546 људи и њихова мисија јесте да са страшћу стварају компаније које унапређују друштво у коме живимо и радимо.

 

Ерсте Банка - део Ерсте Групације која је једна од водећих финансијских институација у средњој и источној Европи са традицијом дужом од 200 година.

 

Лидл - један од најуспешнијих трговинских ланаца и тренутно постоји у 30 земаља широм света.

 

Morph - Фирма која успешно доказује да оутсоурцинг може бити много више од шљаке. Фирма млада постојањем и кадром, колико и приступом свом послу.

 

Хемофарм - Основан је 1960. године у Вршцу а данас је водећа генеричка фармацеутска компанија у Србији и региону.

 

Marsh - Глобални лидер у осигурању и управљању ризицима. У више од 130 земаља њихови стручњаци помажу клијентима у предвиђању, квантификацији и разумевању ризика с којима се суочавају.

 

„Нови Лидери“ је пројекат који студентска организација AIESEC реализује од 2006. године. Окупља више од 500 учесника, младих из целе земље, са циљем да их мотивише да буду агенти позитивних промена у свом окружењу.

 

Ове године се конференција одржава у 8 градова - Крагујевцу, Новом Пазару, Крушевцу, Нишу, Лесковцу, Суботици, Новом Саду и Београду.

 

Пријави се за конференцију и погледај ствари из другачијег угла OВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Последњи пут измењено петак, 10 мај 2019 13:48

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија