Logo
Одштампајте ову страницу

Сајам школица спорта 25. маја

Оцените овај чланак
(1 Глас)

smarticskolicaaaaaaaТрећи пут по реду организоваће се сајам школица спорта „Смартић Први тренинг“ у суботу 25. маја од 11 до 15 часова на спортским теренима код кружног тока на Ади Циганлији са новобеоградске стране.

 

Све више присутна гојазност, па чак и дијабетес код деце, могу бити само неки од разлога да ваше дете почне да се бави спортом. Али поред физичке активности, спорт је битан елемент одрастања и социјализације. Сајам школица спорта Смартић Први тренинг је јединствена прилика за све родитеље и децу да изаберу своју нову омиљену активност.

 

Циљ Смартић Првог тренинга је да подигне свест родитеља Србије о значају физичке активности деце, о томе колико је она важна за очување здравља и колико доприноси лепшем и квалитетнијем животу.

 

На једном месту биће представљен велики број различитих спортова – од оних најпопуларнијих као што су фудбал, тенис, кошарка, пливање, до других, мање позантих дисциплина са којима се тек можете упознати. Све што желите и треба да знате о развоју деце сазнаћете од искусних и посвећених професионалаца. Све школице са својим представницима стоје на располагању посетиоцима за директну комуникацију и помажу родитељима, као и деци при доношењу одлуке о избору спорта. Сазнајте све на једном месту: које погодности пружа који спорт, на којој локацији се налази жељена школа, који су термини тренинга... Консултујте се са професионалцима и учините први корак на сајму школица.

 

Школице спорта су први пут имале прилику да се представе 2017. године на првом сајму који је организован на шеталишту код Београда на води. Прошле године на Ади Циганлији одржао се други по реду Први тренинг на ком су посетиоци могли да се упознају са понудом 25 школица, док се ове године очекује преко 30 школица спорта из Београда.

 

Издвојите време за важне ствари, истражите, информишете се о бројним опцијама које се нуде и инвестирајте у здравље вашег детета! Улаз је бесплатан за све посетиоце.

 

Поносни партнер сајма школица Смартић Први тренинг је Теленор, док несебичну подршку пружају компаније Фриком, Јафа Црвенка, Аква Вива Књаз Милош.

 

Све информације доступне су друштвеним мрежама Инстаграм и Фејсбук.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 20 мај 2019 21:23
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015