Кућа Добрих Вести

Login

Бесплатне радионице фотографије за децу и младе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

fotoaparat2Пријатељи деце Звездаре и овог лета позивају децу и младе на циклус бесплатних креативних радионица фотографије за тинејџере под називом „Београд и Звездара у мом оку“.

 

Радионице ће бити реализоване у Позоришту „Пан театар“ (Месна заједница „Липов лад“, Булевар краља Александра 298) у периоду од 15. до 19. јула 2019., сваког дана од 12 до 14 часова, а водитељка прогама је Јована Јаребица, ликовна уметница и уметнички фотограф, најавила је општина Звездара.

 

Осим теоријског дела на коме ће се учесници упознати са различитим врстама фотографије, кадрирањем, обрадом фотографије, техникама критичког посматрање и анализе фотографије као уметничког дела и документа једног времена, водитељка радионица и млади учесници ће највећи део времена проводити на отвореним и затвореним просторима у граду и на Звездари: Булевар краља Александра, Звездарска шума, Kалемегдан, Ада Циганлија, Дорћол, Земун, Kошутњак и на другим местима у граду.

 

Пројектом је предвиђено да током лета буде расписан и фото-конкурс на исту тему, а након селекције и изложбе, најуспелије фотографије са порукама деце и младих ће бити објављене на календару за 2020. годину.

 

Позивамо заинтересовану децу и младе узраста од 13 до 19 година да се пријаве за учешће.

 

Пријаве слати мејлом на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Потребно је навести име и презиме учесника, узраст, назив школе коју похађа, име и презиме једног од родитеља и контакт телефон учесника и родитеља.

Број места је ограничен на 20, тако да ће редослед пријављивања бити критеријум за избор учесника.

 

Ове године реализацију пројекта “Београд и Звездара у мом оку” подржали су Градска општина Звездара, Секретаријат за културу и Секретаријат за спорт и омладину.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 02 јул 2019 11:25

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија