Logo
Одштампајте ову страницу

Конкурс: Представник Клуба пријатеља УНИЦЕФ-а

Оцените овај чланак
(2 гласова)

UNICEFgggggggПостаните представник Клуба пријатеља УНИЦЕФ-а и помозите да осигурају подршку нових донатора који омогућавају спровођење програма за добробит деце у Србији.

 

Секција УНИЦЕФ-а која се бави прикупљањем средстава из приватног сектора настоји да обезбеди неопходна финансијска средства и подршку приватног сектора за спровођење програма за Србију.

 

Представник Клуба пријатеља УНИЦЕФ-а је задужен a да представља и промовише рад УНИЦЕФ-а у Србији и анимира грађане да постану месечни донатори УНИЦЕФ-а, потписивањем трајних налога на лицу места.

 

Представници раде у шопинг центрима и на посебним догађајима на којима је уговорено присуство УНИЦЕФ-ових сарадника.

 

Да ли сте:

 

-          Спремни да радите минимум 5 сати дневно, 5 дана у недељи?

-          Заинтересовани да стекнете нове вештине и знања за ново занимање као што је Фандрејзер?

-          Заинтересовани да радите у тиму?

-          Заинтересовани да стекнете драгоцено искуство за будуће занимање?•У могућности да радите на територији Београда или Новог Сада.

 

 

Да ли:

 

Имате самопоуздање и иницијативу?

Имате вештине комуникације и волите рад са људима?Уколико је Ваш одговор ДА и свиђају Вам се могућности које пружа рад у УНИЦЕФ-у?

 

Пошаљи своју радну биографију на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Шта се нуди:

 

-          Обука, континуирана едукација, подршка и менторство од стране искусних представника

-          Хонорар базиран на резултатима Вашег учинка

-          Подстицајно окружење и забаван посао

-          Тимски рад

-          Промотивну подршку од стране познатих личности, УНИЦЕФ-ових Амбасадора и медија

-          Радно искуство у угледној глобалној организацији

-          Прилику да својим ангажовањем допринесете стварању бољих услова и шанси за децу у Србији.

 

Основне информације о УНИЦЕФ-у УНИЦЕФ је Дечији фонд Уједињених нација

 

Присутни су у 190 земаља и територија, а кроз све што радимо промовишемо права и добробит деце, посебно оне која су најугроженија и искључена.

 

У потпуности се финансирају од добровољних прилога појединаца, држава и влада, фондација и компанија.О раду УНИЦЕФ-а у Србији.

 

Рад УНИЦЕФ-а у Србији обухвата развој у раном детињству, инклузивно образовање, реформу система бриге о деци, правду за децу, спречавање насиља, као и давање још једне шансе адолесцентима који су скренули са доброг пута да достигну свој пун потенцијал.

 

У свакој од поменутих области ова организација настоји да ојача системе – страну која пружа услуге – како би сви они који раде са децом и за децу имали стандарде, смернице, вештине и подршку који су им неопходни за адекватно испуњавање обавеза.

 

Ради на томе да обезбедимо друштвену одговорност – страну којој се пружају услуге – како би родитељи и деца били упознати са својим правима и како би били у стању да захтевају остваривање својих права.

 

Креира базе података о доказима који се користе при креирању политика и програма и успостављамо партнерства како бисмо обезбедили максимални утицај нашег рада.

 

Сарађује са Владом, независним телима која се баве дечјим правима, невладиним организацијама, приватним сектором и медијима како бисмо дечја права усадили у свест нације.

 

Извор: Кућа добрих вести/УНИЦЕФ


Последњи пут измењено понедељак, 19 август 2019 15:49
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015