Кућа Добрих Вести

Login

Трибина о професионалној оријентацији младих

Оцените овај чланак
(1 Глас)

yaposljavanje343434343Градска општина Звездара у партнерству са Удружењем „Звездарски еколошки центар“, а у оквиру промоције запошљавања теже запошљивих група на Звездари 2019. године, организује трибину под називом „Млади - како одабрати занимање“, која ће бити одржана у уторак, 29. октобра 2019. године, са почетком у 17 сати у Великој сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77.

 

Улаз је слободан.

 

Скуп ће отворити заменик председника ГО Звездара Виолета Филип, а на тему о стању на тржишту рада, дефицитарним и суфицитарним занимањима, избору занимања и каријерном вођењу, нивоима знања са конкретним примерима квалификација говориће представници Националне службе за запошљавање и универзитетски професор. Посетиоци скупа имаће прилике и да се кроз лична искуства учесника на трибини упознају са важним моментима при избору будућег занимања.

 

Локалним акционим планом Градске општине Звездара за 2019. годину утврђени су приоритети и мере за унапређење запослености и смањење незапослености на територији општине, са посебним фокусом на теже запошљиве категорије становништва у које, између осталих, спадају и млади до 30 година.

 

Трибина се организује са циљем утврђивања принципа активног избора занимања и тражења посла, те су циљна група ученици завршних разреда гимназије и средњих стручних школа и њихови родитељи.

 

Заинтересовани посетиоци и учесници скупа моћи ће интерактивно да се информишу о томе на који начин правилно одабрати занимање и пре отварања скупа на пултовима са инфо материјалом који су припремили организатори у сарадњи са учесницима скупа.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 28 октобар 2019 12:12

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија