Кућа Добрих Вести

Login

Партизану ривал Металац у Купу Србије

Оцените овај чланак
(1 Глас)

novakobradovicpartizanБЕОГРАД - Куглаши Партизана играће у четвртфиналу Купа Србије са Металцем из Горњег Милановца  и то је једини сусрет у коме су оба актера – суперлигаши! Меч се игра на куглани СПЕНС у Новом Саду на стазама од пет до осам а судиће Ј. Бода.

Све утакмице се играју 2. децембра у 12 часова а у остале три састаће се: Кордун (Кљајићево) - Црвене звезда БН Бос (СПЕНС, стазе  од 1 до 4, судија; Д. Јовичић), Раднички (НС) - Београд (куглана у Врбасу, судија Д. Миловић), Апатин - Полет Сомбор (куглана у Кљајићеву, судија Н. Воденик).
Женско четвртфинале Купа Србије играће се 1. децембра од 16 часова, а парови  су: Срем (Рума ) - Рудар Костолац (куглана у Врбасу, судија Д. Миловић), Пионир - ЕДБ Београд (куглана СПЕНС стазе од 1 до 4, судија Р. Шуњка), Јединство (Нови Бечеј) - Врбас Дана (куглана СПЕНС, стазе од 5 до 8, судија Б. Ранисављев), Раднички (НС) - Апатин (куглана у Кљајићеву, судија М. Чуквас).
У мушкој конкуренцији титулу брани Београд, док је код куглашица лане славио суботички Пионир.

Извор:Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 10 новембар 2012 14:24
Бранимир Васић

У дневном спортском новинарству радио је више од 33 године. Цео радни век провео је у листовима Спорт и Спортски журнал (у чијем је оснивању и учествовао). Извештавао је са Зимских олимпијских игара 1984. и Летњих олимпијских игара у Атланти 1996. и Атини 2004. Извештавао је и са више шампионата света у бициклизму, стрељаштву, куглању, боксу, кајаку и кануу, као и са десетак светских купова, више од 30 европских шампионата и са више од 20 Балканских шампионата у разним спортовима. Аутор је више спортских публикација.
 

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија