Logo
Одштампајте ову страницу

М Е X Т 2021 - стипендије Владе Јапана

Оцените овај чланак
(1 Глас)

stufjapanmmmmmАмбасада Јапана обавестила је све заинтересоване кандидате у Републици Србији и у Црној Гори да је почео конкурс за МЕXТ (Министарство образовања, спорта, науке и технологије Владе Јапана) стипендије за 2021. годину за студенте из Републике Србије и студенте из Црне Горе.

 

Конкурс је отворен до петка, 31. јула 2020. године, сви кандидати ће о датуму и месту одржавања испита, који је планиран током септембра, бити обавештени накнадно.

 

Кандидати који испуњавају услове могу се пријавити за следеће категорије стипендија:

СТИПЕНДИЈЕ ЗА ОСНОВНЕ СТУДИЈЕ У ЈАПАНУ

 

Детаљне информације о стипендији, апликацију и остала документа преузети OВДЕ.

СТИПЕНДИЈЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИСТРАЖИВАЧЕ/ПОСТДИПЛОМЦЕ

Детаљне информације о стипендији, апликацију и остала документа преузети ОВДЕ.

ПОСЕБНЕ НАПОМЕНЕ:

 

Заинтересовани кандидати треба пажљиво да прочитају и следе инструкције које су за сваку од наведених категорија јасно истакнуте у документима под називом: Aplication Guidelines for Undergraduate Students (за основне студије) односно Aplicatio Guidelines for Research Students (за постдипломске студије)

 

-          обе категорије укључују обавезно тестирање знања енглеског и јапанског језика

 

-          за додипломске студије ће се, у зависности од области студирања, обавити тестирање знања математике, физике, хемије или биологије на енглеском језику.

 

 

За додатне информације контактирати амбасаду мејлом: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 20 мај 2020 21:00
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015