Logo
Одштампајте ову страницу

Буди део остварења нечијег сна, подржи младе таленте

Оцените овај чланак
(2 гласова)

glasajnovoimeОсамнаест младих из целе Србије је у трци за титулу петог Новог Имена, а можда би баш твој глас могао пресудити ко ће од њих добити подршку у вредности до 2.500 евра за унапређење свог талента.

 

Желиш да гласаш? Да одлучиш ко ће од кандидата понети титулу новог Новог Имена? Све пријаве погледај на платформи novoime.rs и до краја месеца поклони срце кандидату чији те таленат из области науке, културе, уметности или спорта највише одушевио.

 

Такође, ако већ то ниси учинио, запрати Фејсбук и Инстаграм профиле пројекта „Ново име“, где можеш пратити све најсвежије и најважније информације, из циклуса у циклус. Како то мислиш, не знаш шта је тачно пројекат „Ново име“?

 

Па, ево да још једном подсетимо – у питању је платформа, прилика, шанса за све младе од 16 до 30 година, из целе Србије, а који имају таленат да представе свој таленат из поменутих области и на основу своје пријаве изборе могућност да добију награду за остварење свог сна, своје жеље, своје велике визије.

 

Пројекат „Ново име“ у потпуности подржава компанија NOVO INVESTMENT, чланица групације „Новоматиц“ у Србији, а од јануара је четворо младих људи из те земље изборило прилику да, поставши Ново Име, омогуће да њихов таленат процвета.

 

„Друштво победника“ за сада чине Стефан Николић, Ново Име глуме, Филип Лазаревић, Ново Име певања, Марија Трајковић, Ново Име фотографисања, те Ивица Мишић, чије су глумачко-водитељско-инфлуенсерске вештине одушевиле највећи број гласача током јула.

 

Ко ће бити пето Ново Име, јавност ће сазнати већ 1. септембра, када ће уједно бити отворен позив за слање пријава за наредни, шести циклус пројекта. А до тада, трк на платформу novoime.rs и гласај, јер сваки глас је важан и одлучује о победнику!

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 20 август 2020 21:34
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015