Logo
Одштампајте ову страницу

Career Days 2020 – Каријера те зове

Оцените овај чланак
(4 гласова)

aiseccrmCareer Days 2020 - позива да и 2020. будете део највећег сајма пракси и запошљавањ у Србији.

 

Овог 14. и 15. октобра дружeње је планирано у измењеном онлајн окружењу. Међутим никако се неће дозволити да тренутна ситуација ограничи покушај да се младима пружи прилика да дођу до водећих компанија из разних области пословања. Партнери су у потрази за перспективним младим људима, који желе да започну или усаврше своју каријеру. Да ли то желиш да будеш ти? Придружи  се.

 

Шта ће све бити доступно учесницима овогодишњег Career Days-а?

 

Пре свега, оба дана сајма, делегати ће моћи да причају са компанијама на њиховим виртуелним штандовима путем платформе коју су припремили партнери из Impact Hub Београд.

                                              riteljl

 

Meet Your Career

 

Уколико желите да директно од запослених у компанијама попут Delhaize, Galenika, Moore Stephens и друге, чујете како то изгледа један њихов радни дан, атмосфера у канцеларији, које су то отворене позиције и праксе које нуде, пријавите се на Meet Your Career – онлајн позив у коме ћете имати прилике да сазнате све ово и више из прве руке у 45 минута. Заједно са још 15 делегата постављајте питања и сазнајте све што до сада нисте знали о овим тржишним махерима.

 

Speed Dating

 

Тражите посао и желите да имате интервју са ХР-ом фирме Merkator, Delhaize, Galenika, Manpower и других, Speed Dating је права ствар за вас. Спеед Датинг представља кратак интервју са представницима компанија. У седам минута, имаћете прилике да представите себе послодавцу, покажете своје квалитете и жељу за усавршавањем и обезбедите посао или праксу у некој од наведених компанија.

 

За оба сегмента Career Days 2020 сајма можете се пријавити на линку.

 

 

Уколико се пак 14. и 15. октобра не можете придружити, али бисте желели да будете “на оку” партнерима то је, као и сваке године, могуће тако што ћете оставити свој CV на линку и он ће бити на располагању неким од најпожељнијих послодаваца у Србији.

 

Уколико желите да будете у току са најновим информацијама везаним за догађај можете посетити нашу Инстаграм страницу @careerdaysbeograd, сајт careerdays.rs као и профиле на ЛинкедИН-у и Фејбуку.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 октобар 2020 22:53
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015