Кућа Добрих Вести

Login

Придружите се Талент иницијативи кроз учешће у анкети

Оцените овај чланак
(2 гласова)

afaebaИмате прилику да се кроз истраживање развоја талената придружите иницијативи коју је покренула АФА у партнерству са компанијом ИКЕА и бројним другим партнерима.

 

Истраживање се спроводи у оквиру талент иницијативе и организације првог АФА Талент Девелопмент Форума, догађаја који ће 10. јуна у виртуелном 3Д простору на једном месту окупити главне покретаче нашег друштва – компаније, младе и академску заједницу.

 

Овај догађај је јединствен, јер по први пут окупља све актере којих се тиче тема развоја талената и покреће значајан дијалог који треба да дâ одговоре на горуће питање талент парадокса - феномена „рата за таленте“ и истовременог расипања и недостатка талената на тржишту. Потребе тржишта се мењају из дана у дан, а нама су потребне информације које важе и вреде - данас.

 

Како би слика тренутног стања на домаћем тржишту рада била релевантна, у току је истраживање ставова, искустава и потреба послодаваца, студената и професора када је у питању развој талената.

Резултати ће бити представљени на Форуму, а без њих нема полазишта за креирање стратегије деловања. Ако у оквиру пословања осећате последице талент парадокса, имате потешкоће да нађете, развијате и задржите таленте, или пак имате јасну идеју и стратегију за превазилажење јаза између потреба компанија и могућности које тржиште нуди, поделите то са нама.

 

Кликните на линк и попуните анкету, било да сте ХР, ЕБ или менаџер на било којој другој позицији који се бави развојем људи. Таленти су наша заједничка одговорност. Не бисмо смели то да заборавимо.

 

Извор: АФА


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија