Logo
Одштампајте ову страницу

ПРИЈАВИ СЕ ЗА АIBG BELGRADE: интензивно студентско програмерско такмичење

Оцените овај чланак
(3 гласова)

bestjojЛокална група Удружења студената технике Европе — BEST Београд, по четврти пут са поносом организује AIBG Belgrade (Artificial Intelligence BattleGround Belgrade), интензивно студентско програмерско такмичење на пољу вештачке интелигенције.

 

AIBG Belgrade одржаће се 10. и 11. децембра на Универзитету Метрополитан, где ће тимови имати на располагању 20 часова за израду интелигентног играча (бот-а), који ће се борити са ботовима супарничких тимова у задатој видео игри и тако одредити победника такмичења, ког очекује награда у износу од 100.000 РСД.

 

Такмичење је намењено студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета из целе Србије, са циљем да им пружимо прилику да покажу своје знање и прошире своје искуство у областима вештачке интелигенције и програмирања. Компанија ВАСТ биће покровитељ такмичења.

 

Удружење студената технике Европе је међународна, непрофитна, аполитична студентска организација која броји 92 локалне групе у 33 земље. Од свог оснивања 2003. године, локална група BEST Београд омогућава повезивање, размену и сарадњу са студентима из целе Европе.

 

Не пропусти прилику да освојиш вредне награде, зато нам се придружи 10. и 11. децембра.

 

Пријаве су отворене у периоду од 3. до 21. новембра на сајту aibg.best.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 10 новембар 2021 10:52
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015