Logo
Одштампајте ову страницу

Додела награда за побољшање положаја младих

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mladi su zakon1БЕОГРАД - Удружење грађана Грађанске иницијативе доделиће сутра организацијама цивилног друштва, појединцима и локалним самоуправама, које су у току ове године унапредиле положај младих у својим локалним заједницама, награду Младград 2013.

Одавањем признања њиховим успесима поводом 12. августа - Међународног дана младих, награда Младград промовише значај рада на положају младих на локалном и националном нивоу.

Циљ награде, коју Грађанске иницијативе додељују четврту годину за редом, јесте да охрабри људе, локалне самоуправе и организације да побољшају положај младих у својим заједницама.

Свечана додела награде биће организована сутра у згради Југословенске кинотеке, а њој ће присуствовати државни секретар у Министарству омладине и спорта Ненад Боровчанин, помоћник министра регионалног развоја и локалне самоуправе Саша Могић, вршилац дужности заменика америчког амбасадора у Србији Сузан Фриц, као и извршна директорка Грађанских иницијатива Дубравка Велат.

Награду Младград 2013 Грађанске иницијативе додељују у партнерству са Министарством омладине и спорта и Министарством регионалног развоја и локалне самоуправе.

Награда се додељује уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) и Мисије ОЕБС, а партнери су и УНИЦЕФ, ГИЗ, Кровна организација младих Србије (КОМС), Национална асоцијација практичара и практичарки омладинског рада (НАПОР), мреже АНЕМ и НАЛЕД.

                                                                                                                       Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено понедељак, 12 август 2013 20:18
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015