Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатна школа сликања

Оцените овај чланак
(4 гласова)

skolaaaaaБЕОГРАД - Канцеларија за младе у сарадњи са ликовном радионицом „Лира“ организује бесплатну школу сликања намењену свимa заинтересованимa са територије општина Раковица, узраста од 7 до 18 година.

 Школа ће се одржавати два пута недељно у трајању од 60 дана, почев од 1. Октобра.
Образац за пријаву на конкурс можете преузети на Фејсбук страници Канцеларије за младе општине Раковица и послати до 10. Септембра на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .
Намера је да талентоване младе особе са општине Раковица, кроз ову радионицу, науче основне вештине сликања, како би повећали своју креативност.
Ликовна радионица „Лира“ настала је 2009. године. Школа се бави обуком класичног цртања и сликања. Полазници се упознају са свим ликовним техникама.
Обука се базира на развијању талента и грађењу сопственог израза. Школа обухвата све генерације и подразумева припрему за средњу школу за дизајн, Академију ликовних и примењених уметности као и отворен атеље за припаднике трећег доба. Школа се такође бави и обуком иконописања.

                                                                                           Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 31 август 2013 13:28
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015