Logo
Одштампајте ову страницу

Семинар за младе "Занимање будућности - ИТ стручњак”

Оцените овај чланак
(6 гласова)

CSOoooБЕОГРАД - Канцеларија за младе Београда покренуће 18. и 19. септембра нови циклус семинара и радионица о информационим технологијама, које организује у сарадњи са Центром за савремено образовање.

Први семинар у низу носи назив "Занимање будућности - ИТ стручњак” и посвећен је промовисању најновијих трендова у ИТ индустрији, занимљивим темама из ИТ света, као и стручном усавршавању и едукацији младих људи кроз низ интерактивних предавања искусних стручњака великих ИТ компанија, на који су до 14. септембра, могли да се пријаве сви заинтересовани од 15 до 30 година. 
Гости-предавачи су компаније S&T и Eunet, а њихови запослени ће присутним младим људима пренети искуства рада на великим ИТ пројектима, дати им савете за успешно бављење и даљу едукацију из области информационих технологија. 
Будућност тржишта ЕRP система, савремена софтверска решења, cloud програмирање и администрација великих система, само су неке од тема о којима ће бити речи.

Како се понашати на разговору за посао

У оквиру семинара одржаће се и стручна радионица "HR запошљава", где се у разговору са HR менаџером (Human Resources Manager), компанија учесница симулира интервју за посао.
Присутни ће сазнати како изгледа профил будућег ИТ стручњака, научити како се пише квалитетан CV, које су најчешће грешке кандидата и како се понашати на разговору за посао.
Семинар се одржава у термину од 14.30 до 17.00 сати, у Info-roomu-у, Студентски трг број 5.
На основу послатих докумената биће одабрано 25 полазника, а сви пријављени кандидати биће у најкраћем року обавештени о пријему и исходу пријаве.

                                                                                                                        Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 16 септембар 2013 09:47
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015