Logo
Одштампајте ову страницу

Од 1. марта бесплатан курс руског за младе на Звездари

Оцените овај чланак
(1 Глас)

1kancelarija10202931327391440 1071625845 n Београд - Градска oпштина Звездара организује бесплатан курс руског језика за младе, а за похађање овог курса, потребно је да кандидат има од 15 до 30 година старости и пребивалишта на општини Звездара.


Конкурс за пријаву отворен је до петка 27. фебруара у 16 часова. Пријавни формулар може се наћи на Фејзбук профилу Канцеларије за младе ГО Звездара, а пријава се подноси искључиво у електронској форми.
Број полазника је ограничен на 60. У случају остатка слободних места, биће примљени заинтересовани и са других општина.

Часови ће се два пута недељно одржавати у Булевару краља Александра 77 у Скупштинској сали ГО Звездара. Настава руског језика за младе почеће 1. марта у 12 часова и трајаће три месеца. Присуство на часовима је обавезно, јер се у случају три недоласка губи право на наставак курса.


За више информација заинтересовани се могу распитати позивом на број 011/6759-533, или путем мејла: kОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 26 фебруар 2014 18:28
Ivona Nikolić

ИВОНА НИКОЛИЋ - Рођена је у Београду 1992. године и студент је новинарства. Професионално се бавила спортом, одбојком, што јој је била и прва љубав. Одлучила се за студије новинарства због наклоности према писању, читању и истраживању и жељи да своју радозналост усмери на праве вредности.

„Кући добрих вести“ прикључила се због могућности које пружа овај сајт у ширењу квалитетних, занимљивих, веродостојних вести које су данас далеко изнад већинe оних које пречесто срећемо у нашем новинарству.

Најновије од Ivona Nikolić

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015