A+ A A-

AIESEC: Допринеси развоју компанија и стекни практично искуство

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ajsek.pnggggggБЕОГРАД – Студентска организације AIESEC реализује пројекат „Консултантска кућа“ који има за циљ унапређење рада и решавање проблема малих и средњих предузећа у Србији у области маркетинга, менаџмента и односа са јавношћу.

Овај пројекат се организује шести пут.

Циљ пројекта је да студентима пружи прилику да се опробају у решавању изазова и ризика са којима се сусрећу мала и средња предузећа у овим областима. Студентима се нуди могућност да осмишљавају иницијативе и идеје које директно утичу на развој једне компаније.

Пројекат се састоји из три студије случаја, свака у трајању од  шест недеља. Реализација прве студије случаја у некој од поменутих области, биће 20. маја,и одржаће се искључиво за студенте из Србије.

Друга реализација почиње 1. јуна, а трећа 1. јула, и у њима ће учествовати студенти из Србије и студенти из иностранства.

Идеја пројекта је да домаћи студенти заједно са иностраним волонтерима раде на креирању маркетинг стратегија, дефинисању тренутних проблема као и предлагању иновативних решења за проблеме предузећа у којима буду волонтерски радили. Радећи у интернационалном тиму, студенти који се пријаве за учешће на пројекту ’’Консултатнска кућа’’ имаће прилику да усаврше знање енглеског језика, упознају нову културу, стекну лидерске способности и прошире мрежу контаката.

Позивају се студенти који желе да прошире своја знања да раде на практичном случају решавања проблема у области маркетинга, менаџмента и односа с јавношћу, да се пријаве за учешће на овом пројекту. Пријаву можете попунити на овом линку а рок за пријављивање траје до 27.маја.

Више информација о самом пројекту можете прочитати на званичном сајту AIESEC организације www.aiesec.org.rs

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 мај 2014 20:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани