Кућа Добрих Вести

Login

Сајт Puškice.org нуди студентима могућност оглашавања продаје књига

Оцените овај чланак
(2 гласова)

notesiБЕОГРАД – Студентски портал Puškice.org студентима ће понудити још једну услугу – оглашавање продаје уџбеника и држањa приватних часова.

Како Пушкице константно раде на унапређењу портала, али и у омогућавању нових опција студентима, они су представили нову погодност коју можете бесплатно користити.
Наиме, у претходном периоду администратори сајта често су добијали коментаре у којима колеге оглашавају продају уџбеника и држање приватних часова.
Ови коментари су углавном били остављани на страницама предмета, а како је из више разлога сматрано да то није прикладно место за такав садржај одлучено је да се свима омогући да се овакве објаве поставе на Пушкице огласник.
Пушкице огласник можете користити бесплатно за постављање огласа о продају уџбеника или држању приватних часова, али исто тако можете огласити продају опреме која може бити корисна студентима ФОН-а. Наравно, пре постављања огласа је потребно да се региструјете.
Пушкице задржавају право да оглас који уредништво сматра неприкладним или неодговарајућим за тематику огласника уклони, али ће се корисници о томе обавестити.
Посебно се скреће пажња да огласи у којима се нуди израда семинарских, дипломских и других радова неће бити објављивани ни у једном облику.
Ово је још једна иновацију која ће значајно побољшати комуникацију и размену знања међу студентима.

Извор: Кућа добрих вести/Puskice.org


Последњи пут измењено недеља, 25 мај 2014 23:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија