Logo
Одштампајте ову страницу

Београдски студенти на такмичењу у Сан Франциску

Оцените овај чланак
(2 гласова)

pecanjeeeeeeБЕОГРАД – Група студената са Универзитета у Београду је пре непуних годину дана покренула стартaп пројекат FishingBooker – online заједницу која спаја страствене риболовце са капетанима бродова за пецање широм света.

 За овај кратак период, тим је успео да створи званично највеће светско тржиште пецарошких бродова, покривајући преко 50 земаља и сарађивајући са скоро 600 капетана, услед чега су позвани да својпројекат презентују  у  Сан Франциску, на сада већ чувеној конференцији  TechCrunch Disrupt.

 

TechCrunch Disrupt је највећа светска конференција за стартуп пројекте, чији учесници на догађај пристижу из свих крајева света.

У  оквиру конференције ће бити одржано такмичење  People’s Choice Awards (Наградапублике), где људи из целог света моћи да гласају online за свог фаворита. Гласање траје само један дан – 9.септембра.

 

Победник добија прилику да презентује свој пројекат на главној бини пред најпознатијим именима светске стартaп сцене, као и да учествује на StartUpBattlefield-u такмичењу који љубитељи индустрије пореде са Светским првенством у фудбалу.

 

FishingBooker је домаћи пројекат који је добио прилику да се позиционира на глобалној мрежи најбољих идејана пољу стартaп-ова. Успех на овојконференцији за многе стартaпове до сада је значио светску славу, милионске инвестиције и поштовање заједнице.

 

Наша подршка FishingBooker-у током овог догађаја је најбољи начин да момцима из Београда помогнемо да се и њихов труд и рад на исти начин награди.

 

Постаните део ове кампање и пријавите се преко вашег Твитер и Фејсбук налога на: ishingbooker.com/tc-sr. 9. септембра ћете добити подсетник за гласање, као и поруку подршке која ће бити објављена на вашем профилу. Све што треба  је да кликнете на ‘support’ и апликација ће урадити остало.

За више информација апосетите  www.fishingbooker.com.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 07 септембар 2014 10:30
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015