Logo
Одштампајте ову страницу

"Покрени се - Запосли се"

Оцените овај чланак
(0 гласова)

БЕОГРАД – Студенти и дипломци са факултета свих универзитета у Србији имаће прилику да се директно повежу са послодавцима на првом сајму запошљавања на државном нивоу, који ће у октобру ове године у Београду организовати Удружења студената Студентског града и студентске организације Покрени Србију.

Овај сајам запошљавања, стипендија и пракси, под називом "Покрени се - Запосли се" , одржаће се 26. и 27. октобра у простору дома културе Студентског града у Београду, а већ је почело пријављивање заинтересованих послодаваца, институција и свих других који желе да на њему учествују, наводи се на сајту Националне асоцијације за локални економски развој – НАЛЕД. Циљ сајма је да се студентима и дипломцима са факултета свих универзитета у Србији пружи прилика директног повезивања са успешним компанијама. Предузетници и представници компанија имаће прилику да се у оквиру Сајма представе студентима и информишу их о могућностима развоја каријере.

Ово је први Сајам запошљавања на државном нивоу, а његов значај препознала је и Привредна комора Београда.
Заинтересоване институције и компаније могу се пријавити за учешће на Сајму на интернет адреси Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 02 август 2012 23:58
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015