Logo
Одштампајте ову страницу

Први рођендан сајта Portal Mladi

Оцените овај чланак
(5 гласова)

PLAKATttttБЕОГРАД - У холу Дома омладине Београд на првом спрату, у недељу, 14. септембра 2014. одржаће се хуманитарно дружење поводом првог рођендана сајта PortalMladi.com.

 

Догађај је замишљен као дружење уз акустичну музику коју ће изводити бенд “Дошли смо да свирамо”. На самом почетку програма, гостима ће се обратити Александар Дашић, оснивач и уредник сајта.

 

Присутни ће потом имати прилику да се упознају и са сарадницима сајта из различитих сектора који чине тим Портала Млади, начином на који овај интернет сервис функционише, као и резултатима постигнутим у првих годину дана.


Остатак вечери гости ће провести у опуштеној атмосфери уз торту, музику, дрво жеља, колачиће судбине и многа друга изненађења.


Хуманитарни каратктер догађаја огледа се у идеји да се донирани производи продају по симболичним ценама, а новац од продаје биће уплаћен на рачун програма „1 у милион“ Фондације Ане и Владе Дивац за обнову школе у селу Башин код Смедеревске Паланке. Неће бити постављене класичне кутије за прикупљање прилога, већ организатори желе да на интерактивни начин прикупе новац.


Организацију догађаја је до сада помогло неколико компанија и удружења, а међу њима се налазе Дом омладине Београд, Компанија Хајнекен Србија, Аве медиа, Фондација “Ана и Владе Дивац”, Campos torte, Balon.rs, Удружење грађана Србија у покрету, Taff line и друге.

 

Догађај је отвореног типа и планирано је да траје од 17 до 22 часова.

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 12 септембар 2014 12:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015