Кућа Добрих Вести

Login

Радионица за стипендисте Фонда за младе таленте у компанији „Carnex“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mkkkkkkБЕОГРАД - Mинистарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте "Доситеја" у сарадњи са МК Групом и компанијом Carnex, а уз подршку Београдске отворене школе организује радионицу за стипендисте Фонда.


Радионица под називом “Од њиве до трпезе – Carnex“ ће бити одржана 26. новембра 2014. године од 12 часова у просторијама фабрике Carnex, у Врбасу, Кулски пут 26. Намењена је свим стипендистима технолозима, инжењерима сточарства, хемичарима, еколозима, ветеринарима, електро инжењерима, објављено је на сајту Фонда за младе таленте "Доситеја".


Сви заинтересовани стипендисти ће бити у прилици да се, након обиласка производног погона, упознају и са целокупним процесом рада и начинима пословања и рада у компанији Carnex кроз предавања инжењера технологије и предавање из области маркетинга. Неке од тема радионице у Carnex-у су: одржавање и унапређење високог квалитета производа, задовољавање потреба потрошача, увођење савремених технолошких иновација, брига о природи и еколошки оријентисана производња.


За заинтересоване стипендисте са Универзитета у Новом Саду и Београду, Министарство омладине и спорта – Фонд за младе таленте је организовао превоз у сарадњи са Београдском отвореном школом.


Уколико сте заинтересовани да присуствујете радионици, пријаву и биографије можете да проследите на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 22. новембра. 2014. године.


Сви пријављени кандидати ће благовремено добити прецизне информације о сатници догађаја и организације бесплатног превоза до копаније Carnex.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 18 новембар 2014 20:50
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија