Кућа Добрих Вести

Login

ОМВ Србија спонзор Ватерполо савеза Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

VaterpolooooooБЕОГРАД - Компанија ОМВ Србија и Ватерполо савез Србије (ВСС) потписали су спонзорски уговор којим ће ова компанија током наредне две године подржати активности овог трофејног спорта у Србији.


Спонзорски уговор предвиђа да ова компанија буде спонзор Ватерполо савеза у наредне две године.


Уговор о спонзорству потписали су директор маркетинга у ОМВ Србија Небојша Шкеро и генерални секретар ВСС Немања Марјан.
„Изузетна нам је част и задовољство што смо у прилици да подржимо спортисте заслужне за спортски углед Србије у свету. Препознали смо њихов вредан рад и резултате, али и позитиван утицај који имају на развој спорта и спортске културе у Србији. Желимо ватерполистима постизање што бољих резултата у свим категоријама и у будућности“, изјавио је Небојша Шкеро приликом потписивања.


На нишком базену Чаир јуче је са почетком у 18 часова одиграна утакмица Светске лиге у ватерполу између Србије и Шпаније, а том приликом је и промовисано и спонзорство ВСС са компанијом ОМВ.


Ове године Светска лига је посебно интересантна. Са једне стране, утакмице ће се први пут играти у 25-метарским базенима, а са друге стране победник такмичења обезбеђује учешће наОлимпијским играма у Рио де Жанеиру 2016.

 

Дан раније, у понедељак 17. Новембра, после вечерњег тренинга селектор Дејан Савић и ватерполиста Никола Рађен су потписивали мајице, лопте и постере који су дељени посетиоцима.


Такође, на штанду ОМВ, потписивани су и ватерполо реквизити које су посетиоци сами доносили.


Репрезентативац Никола Рађен је већ промотивно лице кампање за ОМВ Save & Driveпрограм у Србији.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 19 новембар 2014 10:56
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија