Кућа Добрих Вести

Login

ЕY програм едукације - “Твоја каријера може почети овдје“

Оцените овај чланак
(6 гласова)

EYPODGORICAFIKSNAБЕОГРАД/ПОДГОРИЦА – У оквиру своје стратегије за развој талената, ревизорско – консултанска компанија EY (Ernst & Young) организује програм „Твоја каријера може почети овдје“ за неформалну едукацију младих у Црној Гори уз помоћ Завода за запошљавање Црне Горе.


Програм укључује радионице и тестирање кандидата уз финално такмичење, а на основу освојених поена првопласираним кандидатима биће омогућене стипендије и праксе у EY Подгорица, уз могућност запослењa у октобру 2015. године, саопштила је ова компанија.


Финално такмичење – бизнис симулација биће одржана 27. фебруара 2015. године у Подгорици за 20 најбољих кандидата.


Програм „Твоја каријера може почети овдје“ компаније EY, како је саопштено, намењен је студентима економских, правних, техничких, машинских, саобраћајних, математичких факултета, факултета менаџмента, државних и приватних факултета у Црној Гори. Могућност пријаве и учешћа имају студенти свих година студирања, као и незапослени, високообразовани млади до три године од дипломирања.


Програм је организован како би се омогућило младима да стекну практична знања и да се кроз њихов рад спознају таленти. Десет најбољих студената добиће праксу у компанији EY Подгорица, уз могућност запослења у октобру 2015. године док, студенти нижих година студија пласираних у првих десет улазе у процес селекције за EY стипендију. Сви учесници, њих 100, добиће сертификат о похађаном програму - који потписују EY и Завод за запошљавање Црне Горе.


Пројекат ће се спроводити у четири града: Подгорици, Бару, Никшићу и Бјелом Пољу. 


Начин пријављиваља за кандидате:


Биографију (CV) на енглеском језику кандидати треба да доставе до 1. фебруара 2015. на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. У фази предселекције студенти могу бити позвани на телефонски интервју, а одабрани студенти добиће обавештење о датуму и месту одржавања програма до 13. фебруара ове године.


Датуми реализације програма:


Подгорица, I група: 16/17
фебруар 2015. године

Подогрица, II група: 18/19
фебруар 2015. године

Никшић: 20/21 фебруар 2015. године

Бјело Поље: 23/24 фебруар 2015. године 

Бар: 25/26 фебруар 2015. године.


Финално такмичење најбољих 20 студената биће одржано у Подгорици, 27. фебруара 2015. године, а реализација пракси за најбољих 10 студената планирана је за период од марта до јуна ове године. 


За све информације у вези програма неформалне едукације „Твоја каријера може почети овдје“ пратите Фејсбук страницу и Twitter @EY_CareersSR.

 

Извор: Кућа добрих вести/Ernst & Young


Последњи пут измењено петак, 09 јануар 2015 17:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија