Logo
Одштампајте ову страницу

Школа глуме, филмске и позоришне режије "Први кораци"

Оцените овај чланак
(1 Глас)

pozoristeБЕОГРАД - Желите више од себе? Желите да откријете све своје таленте? Желите да напредујете у свим областима драмских уметности?


Драмска школа ''Први кораци'' за узраст од 7 до 30 година пружа Вам јединствен програм у региону са највећим фондом часова и приступачном ценом од само 1,7 евра по часу у центру града, објављно је на Фејсбук профилу ове школе.


Школа конципирана по програму академије где полазници поред часова глуме уче и предмете:


Сценски говор, техника гласа, сценске игре, сценски покрет, акробатика и сценске борбе, глума пред камером, историја позоришта, историја филма, луткарство, филмска и ТВ режија, позоришна режија.


Велики број стручних предмета као и засебни предавачи квалификовани у својој области непроцењиви су ка Вашем напредовању у свим областима драмских уметности што доводи до бољих резултата на самим часовима глуме и Вашој целокупној едукацији.


Више информација о програму, фонду часова, биографијама предавача и цени можете пронаћи на нашем сајту : www.prvikoraci.com


Аудиција за нове полазнике ће бити 25. јануара и 1. фебруара


Пријаве и инфо: 060/085-86-86


Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 18 јануар 2015 17:43
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015