Logo
Одштампајте ову страницу

Пријем нових чланова у AIESEC

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aisecБЕОГРАД – Студентска организација AIESEC у оквиру ‘’Future Leaders’’ програма ове зиме прима нове чланове са поруком „Прилике се не чекају, већ стварају“.


AIESEC у Србији већ 60 година ствара младе лидере.


Кроз активно укључивање студената у решавање друштвених проблема, организовање програма стручних и волонтерских пракси, као и различитих пројеката и конференција, студенти имају прилике да стекну искуство у динамичном тимском окружењу.

 

 

Интернационални дух организације и комуникација са људима из различитих области пружају интензивно искуство члановима, а циљ нам је да студенти након дипломирања буду спремнији да се суоче са изазовима реалног пословног окружења, те да сами учествују у креирању својих прилика.


За шест месеци, колико траје једно искуство у тиму, студенти имају прилику да кроз тимски рад упознају младе људе из иностранства, науче да раде са различитим типовима личности и усаврше вештине пословне комуникације, али и стекну практично искуство у областима као што су људски ресурси, маркетинг, финансије или продаја. Након тога, чланови имају могућност напредовања, те стичу прилику да воде тим.


Уколико желиш да учествујеш у Future Leaders програму и постанеш део највеће студентске организације на свету, потребно је да пошаљеш пријаву до 31. јануара 2015. након чега ће те контактирати локална канцеларија ради бољег процеса селекције.


Пријаву можеш попунити на ОВОМ линку. 


Више информација о студентској организацији AIESEC на званичном сајту www.aiesec.org.rs.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 19 јануар 2015 21:41
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015