Logo
Одштампајте ову страницу

AmCham отвара други циклус програма „Млади лидери промена“

Оцените овај чланак
(2 гласова)

lideriiiiiiБЕОГРАД – Америчка привредна комора у Србији (AmCham) свечано je данас отворила други циклус јединственог образовног програма "AmChamps – Млади лидери промена“.

 

Том приликом, у хотелу „Метропол“ успешним младим студентима и менаџерима обратила се извршна директорка AmChama у Србији Маја Пишчевић.

 

После званичног отварања и поздравних обећања, представници претходне генерације AmChamps програма су  поделили своја искуства са новим полазницима и пренели утиске о Програму, као и о предностима које доноси.

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено четвртак, 22 јануар 2015 20:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015