Logo
Одштампајте ову страницу

„Global Vilage“ догађај у организацији AIESEC

Оцените овај чланак
(2 гласова)

aisecБЕОГРАД - Студентска организација AIESEC ове зиме организује интернационалну манифестацију под називом „Global Vilage“ са циљем да уједини различите културе, укусе, менталитете и стилове на једном месту.

 

Данас се у Тржном центру Ушће одржaва креативни сајам култура „Global Vilage“ на коме ће Београђани имати прилику да се упознају са културама које представљају студенти из земаља као што су Русија, Турска, Египат, Грчка, Бугарска, Италија, Тунис.

 

Посетиоци „Global Vilage“ догађаја имаће јединствену прилику да се упознају са културама различитих земаља, храном, пићем, музиком, плесовима, традиционалним ношњама, као и пословицама и рецептима светских националних кухиња.


Сајам култура за циљ има уклањање географских и културолошких баријера како би се поштовале разлике и повезаност, али и позивање на толеранцију и поштовање различитости култура.

 

Дођите и будите део интернационалне атмосфере и духа који стварају млади, амбициозни студенти из свих крајева света. На самом догађају студенти београдског универзитета моћи ће детаљније да се информишу како и они да добију прилику да путују, волонтирају и буду део неког иностраног „Global Vilage“ догађаја.

 

Данас, заједно са учесницима, ова организација ће послати поруку толеранције и на тај начин дати допринос неговању вредности мултикултурализма у Србији, немојте пропустити шансу да је и Ви пошаљете са нама.

 

Улаз на сајам културе слободан је за све посетиоце, и одржаће се са почетком у 19 часова.

 

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво.

 

Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој и остваривање позитивног утицаја на друштво.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 23 фебруар 2015 12:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015