Logo
Одштампајте ову страницу

Дводневни сајам запошљавања

Оцените овај чланак
(4 гласова)

karijeraaaaaБЕОГРАД – Дводневни сајам запошљавања под називом "Career Days" почео је данас у хотелу Краун Плаца (Crowne Plaza).


Студенти и млади који су незапослени имаће прилику да упознају потенцијалне послодавце и информишу се подобније о условима рада у компанијама које учествују на пројекту, саопштила је студентска организација AIESEC Србија.


За време трајања сајма, али и посетом сајту Career Days, млади ће имати прилику да оставе своју биографију у електронској бази којој ће компаније имати приступ наредних годину дана.


Неке од компанија са којима ће моћи да се упознају су Делез Србија, Метро, Хајникен, као и чувена велика четврока ревизорских кућа Прајвотерхаус Купер, Дилојт, Ернст и Јанг и КПМГ.


Студенти ће имати прилику да се упзнају са "Global Talent" програмом стручних плаћених пракси у иностранству, који пружа прилику рада у струци, примену знања стеченог на факултету и предузимање првих корака у будућој каријери.


Радом у интернационалном окружењеу, стиче се могућност упознавања са културом, обичајима и традицијом земаља, усавршавања језичких способности и касније имплементације иновативних метода и иницијатива по повратку у Србију, пише у саопштењу.


AIESEC je глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката.


Мрежа је присутна у више од 120 земаља света и представља највећу организацију коју воде студенти.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 10 март 2015 20:25
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015